Wie zijn wij

De zaak van je leven

Sinds de oprichting van Van Diessen Keukens in 1986 door Jan van Diessen is het bedrijf uitgegroeid tot een sterk familiebedrijf met nu Jan van Diessen en zijn twee dochters Lisan en Anke aan het roer. Wij beschikken over de juiste vakkennis om onze klanten te kunnen adviseren in het realiseren van hun droomkeuken.

Als bedrijf zijn we groot geworden door altijd te focussen op kwaliteit, maatwerk en service. Het team van Van Diessen Keukens staat elke dag klaar om kwalitatief hoogwaardige keukens te ontwerpen en te maken in onze eigen fabriek. Onze monteurs zorgen ervoor dat de keuken tot in perfectie wordt geplaatst.

Van Diessen Keukens is uitgegroeid tot een mooi en gezond bedrijf, mede dankzij het vertrouwen van onze klanten.

Onze enquêtes laten een klanttevredenheid van meer dan 90% zien en we zijn altijd blij als we klanten voor de tweede of soms wel derde keer terugzien.

25 jarig werkjubileum Mark Peeters

2020

Op 02-10-1995 is Mark Peeters als vrolijke noot in het verkoopteam gestart. De zingende verkoper horen we iedere vrijdag door de speaker van de fabriek een nummer zingen. Naast keukenadvies is Mark ook de spil in het ICT netwerk en entertainer op menig bedrijfsfeestje.

Van generatie op generatie

2019

Naast alle neven die binnen van Diessen Keukens werken, komt ook de nieuwe generatie hun plekjes veroveren. Zo werken Lisan en Anke samen in de directie met hun vader Jan. Zijn Jan en Kay van Diessen al jaren een goed team op de serviceafdeling. Concurreert Martien met zijn zoon Tommy om de beste verkoper te zijn, terwijl zoon Steven heel de tekenafdeling aanstuurt. Daarnaast komen Dani en Tijn hun vaders Mark en Patrick in de gaten houden in het bedrijf. En is de nieuwste aanwinst voor ons bedrijf Frans, die het productieproces van zijn zoon Tim komt leren.

25 jarig werkjubileum Peter Sanders

2019

Op 20-09-1993 is Peter Sanders het verkoopteam komen versterken en heeft hij de verhuizing naar de Run meegemaakt. Als familiebedrijfje is het dan ook geen wonder dat weer een neef zich in het bedrijf kwam mengen. De eigengereide Peter vond al snel zijn plekje in het samenwerken met aannemers en begeleiden van projectkeukens. Met humor en out-of-the-box thinking denkt hij met klanten mee bij het aanschaffen van een keuken op maat.

25 jarig werkjubileum Martien Michielse

2017

Op 01-10-1991 kwam neef Martien Michielse het verkoopteam versterken. Eerst in de omgebouwde showroomgarage op de witvrouwsberg. Waarbij Martien naast het geven van keukenadvies ook niet vies was van wat inmenging in het huishouden. Ine advies geven over het eten, tussen gesprekken door luiers verschonen of de stofzuiger pakken. Na 25 jaar is de creatieve Martien een drijvende kracht achter het verkoopteam, en weet hij elke klant feilloos aan te voelen.

 

25 jarig werkjubileum Ben bazelmans

2016

Op 01-11-1990 kwam Ben Bazelmans kwam tweekoppige productieteam versterken met persen, zagen en monteren. Na 25 jaar is onze Benba-in-huis-dj nog steeds een vaste kracht in ons productieteam.

Ondernemer van het jaar

2016

Trots ben ik op de titel ondernemer van het jaar in Veldhoven. Tijdens het event van Veldhoven Proeft ben ik in het zonnetje gezet en heb ik deze trofee mogen ontvangen. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, het team van Van Diessen keukens staat elke dag klaar om ons uiterste best te doen om kwalitatieve keukens te maken en hoogwaardige service te leveren. Maar ook wil ik al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons mooie familiebedrijf. Sommige die zelfs al voor de derde keer een mooie keuken komen samenstellen met onze adviseurs. Als ik het filmpje van de onthulling zie hoop ik dat ik nog jaren samen met alle mensen bij van Diessen Keukens door mag werken aan mijn passie: keukens. Jan van Diessen

Quooker mania

2015

In het enerverende jaar 2015 worden we quooker dealer van het jaar. Met meer dan 600 quookers verkocht, mochten we het podium delen met minister Kamp van economische zaken.

Keukendetaillist van het jaar 2015

2015

Supertrots zijn we! Uitgeroepen tot beste keukendetaillist van het jaar 2015 voor regio Zuid, uitgeroepen door de vakjury van KIM’s. Wij bedanken al onze collega's voor de fijne samenwerking en natuurlijk ook al onze klanten voor het vertrouwen in onze keukens

Groen, groener, groenst

2015

Sinds 2015 liggen er 680 zonnepanelen op het dak van Van Diessen Keukens. Één van de speerpunten van het bedrijf is om zo duurzaam mogelijk te fabriceren. Door de installatie van de zonnepanelen kunnen we al in twee-derde van onze energiebehoefte voorzien.

Miele Inspirience Partner

2012
Van Diessen keukens en Miele delen al lange tijd dezelfde filosofie. Maar naast passie voor keukens, gevoel voor design en een professionele after sales, zijn wij sinds 2012 ook Miele Kitchen Inspirience Partners. Miele Kitchen Inspirience Partners zijn speciaal geselecteerde Miele dealers, die de meerwaarde van de Miele apparaten echt kennen. Miele stelt de nodige eisen aan opleiding van het personeel en uitstraling van de showroom van deze dealers. Bij Van Diessen keukens vindt u dan ook altijd alle noviteiten van Miele en hebben de adviseurs de kennis om u de meerwaarde in functionaliteit en duurzaamheid van de inbouwapparaten uit te leggen.

25 jarig werkjubileum Jan van Diessen

2012
Op 14-09-1987 kwam neef Jan zijn neef Jan van Diessen helpen als manus-van-alles. Jan en jan en allebei van Diessen werd een beetje verwarrend in naarmate er meer collega’s kwamen werd Jan Piet genoemd of service Jan. Jan werd de aansturende kracht van het serviceteam, maar is nog steeds een manus-van-alles. Adminstratie, facturatie, service, productie en organisatie zijn slechts een aantal dingen waar hij zich mee bezighoudt.

25 jarig werkjubileum Henry van Houtum

2013

Op 22-08-1988 kwam Henry van Houtum met een duofunctie als productiemedewerker aan de pers en magazijnmedewerker in dienst. Henry heeft zijn plek gevonden in het magazijn, waar hij met zijn fotografische geheugen menig collega versteld doet staan.

25 jarig jubileum van Diessen Keukens

2011
Groot feest! Samen met alle medewerkers, relaties en vrienden en familie hebben we ons jubileum groots gevierd.

Lokaal betrokken - Alpe Du Best

2010
Toen Marcel van Kessel van MGM ontwikkelaars enthousiast kwam vertellen over zijn deelname over Alpe D’Huzes en zijn persoonlijke ervaring met deze ziekte. Werden wij natuurlijk graag sponsor van zijn team Alpe Du Best. Deze kanjers strijden elk jaar tegen de berg voor het goede doel.

Bora dealership

2009
Op 30 november 2009 bestelden wij onze eerste Bora kookplaat, na een tip van onze klant. Als één van de eerste keukenzaken in Nederland bestelden wij via Duitsland de nieuwe werkbladafzuiging. Met de komst van de vertegenwoordiger ontstond niet veel later een Bora dealership, en zijn we nog steeds samenwerkingspartners.
 

Opnieuw uitbreiding fabriek

2001

Na een aantal jaar is er nog een mogelijkheid om uit te breiden, en met het groeiende bedrijf is deze ruimte ook hard nodig. Met deze uitbreiding wordt het magazijn ook vernieuwd en is er een aanhangerlift geïnstalleerd. De nieuwe ruimte biedt mogelijkheden voor een grotere zaag en nieuwe CNC-machines.

Samenwerkingsverband Bosmti

1999

Als leerbedrijf biedt van Diessen Keukens stageplaatsen aan in de fabriek. Al vele toekomstige vakmannen hebben de eerste stappen op de fabrieksvloer gezet. Onder begeleiding van de leermeester en interieurmannen leren de studenten werken met machines maar ook maatprojecten. Investeren in de toekomstige vaklieden vinden we bij van Diessen Keukens vanzelfsprekend. Hoe leuk is het dan ook dat sommige van onze ex-leerlingen nu al jaren vaste collega’s zijn.

12,5 jaar jubileum van Diessen Keukens

1998

Met een drukbezochte open dag hebben wij familie, vrienden en geinteresseerden een kijkje in onze keuken gegeven.

Uitbreiding fabriek

1996

De stap naar eigen productie blijkt een succes. De machines die nodig zijn om te produceren worden vernieuwd en groter. De aanvragen naar keukens blijven binnenkomen. Na een aantal jaar op de Run komen we ruimte tekort. Met een uitbreiding van bijna 800m2 is de nieuwe machinehal een feit.

Eigen productie

1993

Met de verhuizing naar de nieuwe locatie, is ook de grootste verandering in de bedrijfsvoering gekomen. De aanschaf van steeds grotere machines voor eigen productie zorgde voor meer mogelijkheden en maatwerk.

Verhuizing naar de Run 8274

1993

Sinds 1993 is Van Diessen Keukens gevestigd aan de Run 8274 in Veldhoven en heeft het bedrijf door steeds verdere uitbreiding beschikking over 5600 vierkante meter.

De eerste uitbreiding

1989

Na 3 jaar kon de kippenschuur verruild worden voor een groter pand in Eindhoven op bedrijventerrein de Hurk en werden Ben Bazelmans en Henry van Houtum aangenomen om het team te versterken. Een tijdje later kwam neef Martien Michielse het verkoopteam versterken en zo groeide het bedrijf van eenmanszaak naar een team van vijf.

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 – 17:30

 • Dinsdag

  09:00 – 17:30

 • Woensdag

  09:00 – 17:30

 • Donderdag

  09:00 – 17:30

 • Vrijdag

  09:00 – 17:30

 • Zaterdag

  09:00 – 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Koopavonden: uitsluitend op afspraak

Feestdagen: gesloten

Contact

 • +31 (0) 40-2539833

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • BTW:

  NL.808238218B01

 • KVK:

  17118179

 • IBAN:

  NL 96 ABNA 0483953172

Volg ons